Wanhan Ajan Joulu Limingassa

19.12.2017

Limingan tunnelmallisissa maisemissa järjestettiin joulukuun 2. päivänä tunnelmallinen, kaunis tapahtuma, Wanhan Ajan Joulu. Tapahtumassa oli esillä useita esittelijöitä ja vierailijoita oli arviolta noin 5000. Mekin Saunoalta olimme paikalla iki-ihanan Ruuhi-pihasaunan kanssa.

Pihasauna, eli ulkosauna on osa pihan tunnelmaa ja arjen luksusta. Ajatuksemme ja toiveemme onkin, että saamme tarjota jokaiselle asiakkaallemme lempeiden löylyjen lisäksi aimoannoksen hyvää mieltä ja rentouttavia hetkiä.

Pihasaunamme ovat kaikki niin kutsuttuja päresaunoja. Päresauna-nimitys tulee siitä, että saunoihimme on todella käytetty pärettä. Saunaan menee yhteensä 4000 pärelastua. Määrä on laskettu pienimmän saunamme, eli Ruuhi-saunan mukaan. Ulkoverhous on kolminkertaista kuusipärettä ja sisäpuolella hohtaa kaunis, vaalea kaksinkertainen haapapäre.

Wanhan Ajan Joulussa Limingassa Saunoan pihasauna herätti todella paljon kiinnostusta ja ihailua. Ihmiset tulivat sen sisälle lämmittelemään ja ihailemaan sen kauneutta. Sauna olikin meillä koko päivän lämpimänä, ja niin sisällä kuin ulkonakin tuikkivat kynttilät. Lisäksi soitimme joulumusiikkia.

Ihmisten kommentit saunastamme olivat seuraavanlaisia:

"Onko tämä todella sauna? Tämähän voisi olla vaikka kesähuone tai menninkäisen maja!"

"Mitään tällaista en ole koskaan ennen nähnyt!"

"Tämä on kyllä kaunis ja erikoinen!"

"Voi, mikä ihana pihasauna!"